Nejat İşler Filmleri ve TV Dizileri

Nejat İşler, Türk sinemasında tanınmış bir oyuncudur ve birçok ünlü filmde başrol oynamıştır. Ayrıca TV dizilerinde de yer almıştır. Bu yazıda Nejat İşler’in en iyi filmlerinin ve TV dizilerinin bir listesi ve kısa bir tanıtımı bulunmaktadır. Aşağıdaki filmler ve dizileronun ünlü yapımlarıdır:

“Mavi Gözlü Dev” filmi, Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı bir film olarak bilinir. Film, askerlik yıllarından saklanan bir cinayet vakası etrafında dönen bir hikaye anlatır.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Bilal
Ahmet Mümtaz Taylan Kenan

“Aşk ve Devrim” filmi, Nejat İşler’in yer aldığı başka bir ünlü film olarak bilinir. Film, İstanbul’un en önemli tarihî olayları arasında yer alan II. Mahmud döneminde geçmektedir.

  • Nejat İşler – Seymen Ağa
  • Barkın Yakasanzade – Abbas Ağa

“İşe Yarar Bir Şey” filmi, Nejat İşler’in yer aldığı bir diğer popüler filmdir. Film, birbirinden farklı üç karakterin hayatlarına birbirinin hayatına müdahale etmesiyle kesişen bir dramayı konu almaktadır.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Alper
Gökçe Bahadir Adalet

“Reaksiyon” TV dizisi, Nejat İşler’in yer aldığı bir ünlü dizidir. Dizi, bir ajanlık hikayesi etrafında dönmekte ve İstanbul’dan Berlin’e kadar uzanmaktadır.

  • Nejat İşler – İbrahim Sönmez
  • Selen Öztürk – Pınar Demir

“İşler Güçler” TV dizisi, Nejat İşler’in yer aldığı başka bir sevilen dizidir. Dizi, bir yerli dizinin setinde geçmektedir.

  • Nejat İşler – İşler
  • Turan Özdemir – Çetin

“Fatih” TV dizisi, birçok ünlü oyuncunun yer aldığı, Nejat İşler’in de yer aldığı bir dönem dizisidir. Dizi, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi üzerine odaklanmaktadır.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Gönderbey
Kenan İmirzalıoğlu Çandarlı Halil Paşa

Filmler

Nejat İşler’in rol aldığı filmler arasında birçok başarılı yapım bulunmaktadır. İşte, en popüler filmlerinden bazıları:

Bu film, Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı en ünlü yapımlardan biridir. Filmde, “Dev” lakaplı, çocukluk travmaları yaşamış bir adam olan Aziz’in hayatı anlatılmaktadır.

Yönetmen Zeki Demirkubuz
Yapım Yılı 2007
Oyuncular Nejat İşler, Tansu Biçer, Ahmet Rıfat Şungar

Bu film de Nejat İşler’in yer aldığı önemli yapımlardan biridir. Filmde, 1970’lerde Türkiye’de geçen bir aşk hikayesi ile birlikte solcu öğrencilerin devrimci faaliyetleri anlatılmaktadır.

Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun
Yapım Yılı 2011
Oyuncular Nejat İşler, İpek Türktan, Serkan Keskin

Bu film de Nejat İşler’in en popüler filmlerinden biridir. Filmde, bir şantiyede çalışan işçilerin hayatları ve sorunları ele alınmaktadır.

Yönetmen Pelin Esmer
Yapım Yılı 2017
Oyuncular Nejat İşler, Tayanç Ayaydın, Ahmet Rifat Şungar

Mavi Gözlü Dev

Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı Mavi Gözlü Dev, Türk sinemasının en popüler filmleri arasında yer almaktadır. Film, bir çiftlikte yaşayan iki arkadaşın hikayesini anlatmaktadır. Yanı başlarındaki bir fabrika, köye zehirli atıklarını bıraktığında çiftlik sahipleri ve hayvanları bu atıkların etkisiyle hastalanmaya başlar. Bir yandan hayvanları kurtarmaya çalışan arkadaşlar, bir yandan da köylülerle fabrika yönetimi arasında çıkan çatışmada yer alır. Nejat İşler’in canlandırdığı Zafer karakteri, hayvanların ve köylülerin yanında yer alarak mücadele verir. Filmde, toplumsal bir konuya dikkat çekilirken, doğa ve hayvan sevgisi de ele alınmaktadır.

Filmin Konusu

Mavi Gözlü Dev, bir adamın hayatı boyunca babasından aldığı travmayla başa çıkmaya çalışmasının hikayesini anlatır. Yıllar önce babası tarafından terk edildiğinde, onun yerini doldurmak için başka erkeklerle cinsel ilişkiye giren ve yozlaşan bir adam olan Barış’ın hayatı, babasının aniden geri dönüşüyle altüst olur. Babasının insan hakları aktivisti olması, Barış’ı onunla yüzleşmeye zorlar ve kendi eksikliklerini kabul etmesine yol açar.

Aşk ve Devrim, genç bir idealist ve bir taksicinin aşk hikayesini anlatır. Hikaye, ülkelerindeki siyasi gerilimler yüzünden ayrı düşmek zorunda kalan iki insanın mücadelesine odaklanır. Nejat İşler, filmde taksici karakterini canlandırırken, diğer başrol oyuncusu daha önce hiç karşılaşmadığı idealist bir genç kız olan Ece karakterini canlandırıyor. Film, dinamik bir ilerlemeyle ilerliyor ve karakterlerin hikayeleri etkileyici bir şekilde örülüyor.

İşe Yarar Bir Şey, hayatta her şeyin yolunda gitmesi gereken bir adamın hayatındaki beklenmedik değişiklikleri konu alıyor. Bu değişikliklerle başa çıkmaya çalışırken, kendi kişisel ve profesyonel hayatında da utangaçlık ve kendine güvensizlikle yüzleşmek zorundadır. Film, yoğun bir duygusal yolculukta ilerlerken, karakterlerin dramatik dönüşümlerini gösterir.

Oyuncular

Nejat İşler, filmlerde ve TV dizilerinde birçok ünlü oyuncu ile birlikte çalışmıştır. Mavi Gözlü Dev filminde, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Rıza Kocaoğlu gibi tanınmış oyuncular bulunmaktadır. Aşk ve Devrim filminde, Selma Ergeç, Tolga Çevik ve İştar Gökseven gibi birçok başarılı oyuncu Nejat İşler ile birlikte rol almıştır.

İşe Yarar Bir Şey filminde, Uğur Polat, Tansu Biçer ve Öner Erkan gibi birçok yetenekli oyuncu ile birlikte oynayan Nejat İşler, TV dizilerinde de birçok ünlü oyuncu ile birlikte çalışmıştır. Reaksiyon dizisinde, Selen Seyven, İbrahim Selim ve Özge Özberk gibi başarılı oyuncular ile birlikte rol almıştır.

İşler Güçler dizisinde, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin ve İrem Sak gibi birçok başarılı oyuncu ile birlikte oynayan Nejat İşler, Fatih dizisinde ise Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün ve Engin Altan Düzyatan gibi ünlü isimler ile bir araya geldi.

Aşk ve Devrim

Aşk ve Devrim, Nejat İşler’in yer aldığı başarılı bir Türk filmidir. Filmde, birbirlerine zıt fikirleri olan iki karakter olan Cemal ve Ayşe, 2001 yılında Türkiye’nin gündemine oturan gençlik isyanları zamanında tanışırlar. Cemal, sosyalist düşüncelere sahiptir ve ailesiyle birlikte solcu bir partinin yanında yer almaktadır. Ayşe ise milliyetçi fikirleri benimseyen bir ailenin kızıdır ve ailesi sağ görüşlü bir parti üyesidir. Ancak, birbirleriyle vakit geçirdikçe, Cemal ve Ayşe arasındaki farklılıklar azalmaya başlar ve aşkın gücü iki karakteri bir araya getirir.

Nejat İşler, Cemal karakterini canlandırırken performansıyla göz doldurur. Ayşe karakterini ise Başak Köklükaya başarıyla canlandırmaktadır. Film, yönetmen ve senarist Mustafa Altıoklar tarafından yönetilmiştir ve 2003 yılında Türkiye’de gösterime girmiştir.

Aşk ve Devrim, Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan ve güçlü bir senaryoya sahip olan etkileyici bir filmdir. Başarılı oyunculukların yanı sıra, film müthiş bir atmosfere, etkileyici bir görüntü yönetimine ve sürükleyici bir hikayeye sahiptir. Günümüzde hala ilgiyle izlenen Aşk ve Devrim, Türk sinemasının önemli filmlerinden biridir.

Filmin Konusu

Mavi Gözlü Dev filminin konusu; Gezi Parkı olaylarının yaşandığı sırada, kendini bir anda bir protestonun içinde bulan eski grevci “Veli” karakterinin hikayesi anlatılır. Bu sırada, Adanalı bir şoför olan “Kanarya” karakteri ile tanışır. Bu ikili arasında geçen etkileyici hikaye, olayların yoğunluğu ile daha da şiddetlenir. Filmde, insanların birbirleriyle olan etkileşimi ve bireysel mücadeleleri ön plana çıkarılır. Mavi Gözlü Dev filmi, ülkemizin son yıllardaki en önemli olaylarından biri olan Gezi Parkı olaylarına farklı bir perspektif sunmasıyla oldukça etkileyici bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuncular

Mavi Gözlü Dev filminde Nejat İşler’in yanı sıra, Köksal Engür, Şerif Sezer, Güven Kıraç, Nurseli İdiz gibi başarılı oyuncular da rol almıştır. Filmde, ana karakterlerden biri olan Nejat İşler’in canlandırdığı Deniz ve ailesi, Köksal Engür’ün canlandırdığı İzzet’in etrafında dönmektedir.

Aşk ve Devrim filminde Nejat İşler ve Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra, Tuba Ünsal, Altan Erkekli ve Özgü Namal gibi ünlü oyuncular da yer almaktadır. Nejat İşler, filmde Tuba Ünsal’ın canlandırdığı Gülfem karakterine aşık olan ve aralarındaki ideolojik farklılıklar nedeniyle sorun yaşayan Yavuz karakterini canlandırmıştır.

İşe Yarar Bir Şey filminde Nejat İşler ve İştar Gökseven’in yanı sıra, Uğur Polat, Serra Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı isimler de rol almaktadır. Nejat İşler, filmde hayatında köklü bir değişiklik yapmak isteyen ve bunu gerçekleştirmek için ilginç bir fırsatı değerlendiren Burak karakterini canlandırmaktadır.

Reaksiyon TV dizisinde Nejat İşler’in yanı sıra, Selen Uçer, İbrahim Çelikkol, Hazal Kaya ve Hakan Yılmaz gibi ünlü oyuncular da yer almaktadır. Dizi, karanlık bir örgütün hedefinde olan bir profesörü ve onun etrafındaki insanları konu almaktadır.

İşler Güçler TV dizisinde Nejat İşler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yanı sıra, Serkan Keskin, Binnur Kaya ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncular da rol almaktadır. Dizi, iki ortak olan Ali İhsan ve Cemal’in iş ve özel hayatlarını konu almaktadır.

Fatih TV dizisinde Nejat İşler’in yanı sıra, Kenan İmirzalıoğlu, Selma Ergeç, Tolga Sarıtaş ve İbrahim Çelikkol gibi ünlü oyuncular da yer almaktadır. Dizi, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi sürecini ve yaşadığı zorlukları anlatmaktadır.

İşe Yarar Bir Şey

Nejat İşler’in yer aldığı İşe Yarar Bir Şey, 2017 yılında vizyona girdi. Yönetmenliğini Pelin Esmer’in yaptığı filmde, Nejat İşler’in yanı sıra Başak Parlak ve Tayanç Ayaydın da yer alıyor. Film, hayatlarını satmak zorunda kalan iki arkadaşın hikayesini anlatıyor. İzleyicileri güçlü bir duygusal deneyime sürükleyen film, başarılı oyunculuk performansları ile dikkat çekiyor.

Film, hayatlarına son vermek isteyen iki arkadaşın hikayesini konu alıyor. Kendi hayatlarını satmak zorunda kalan bu iki arkadaş, satışın yol açtığı etkiler ile yüzleşirler.

  • Nejat İşler – Akın
  • Başak Parlak – Defne
  • Tayanç Ayaydın – Bahattin

Filmin Konusu

Mavi Gözlü Dev: Film, İstanbul Üniversitesi’nde sevilen bir profesör olan Dr. Deniz’in, Ankara’ya taşınarak kızının mutfağı dev’i olan Muharrem’i bulması sonucu ortaya çıkan’unutulmaz bir dostluğu anlatıyor.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Muharrem
Aysenil Şamlıoğlu Dr. Deniz
Mert Fırat Erdem
Rıza Akın Suphi

Oyuncular

Bu filmler ve TV dizilerinde Nejat İşler ile birlikte oynayan diğer oyuncular şu şekildedir:

Mavi Gözlü Dev : Uğur Yücel, Ahmet Mümtaz Taylan, Şebnem Bozoklu
Aşk ve Devrim : Tansu Biçer, Özge Özberk, Nihal Yalçın
İşe Yarar Bir Şey : Bora Akkaş, Öner Erkan, İştar Gökseven
Reaksiyon : Özgür Eren Koç, İpek Tuzcuoğlu, Selen Uçer
İşler Güçler : Göksen Ateş, Serkan Keskin, Gülsüm Alkan
Fatih : Bülent Alkış, Pelin Batu, Ertuğrul Postoğlu

TV Dizileri

Nejat İşler, sadece sinemada değil, birçok TV dizisinde de yer almıştır. İşte size Nejat İşler’in en iyi TV dizilerinin kısa bir tanıtımı:

Nejat İşler’in yer aldığı ünlü TV dizisi, birçok hayranı tarafından takip ediliyor. Dizi, İstanbul’da yaşanan suç örgütlerinin gündelik hayat üzerindeki etkisini anlatan bir drama türündedir. Nejat İşler, Hiza karakterini canlandırmaktadır.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Hiza
İbrahim Çelikkol Rıza
Selen Öztürk Suzan

İşler Güçler, Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir sitkomdur. Dizi, İstanbul’da bir reklam ajansında çalışan bir grup karakterin günlük hayatını konu alır. Nejat İşler, Uğur karakterini canlandırmaktadır.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Uğur
Güven Kıraç Devrim
Ahmet Mümtaz Taylan Selim

Fatih, Türkiye tarihindeki en önemli liderlerden biri olan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan bir TV dizisidir. Dizi, Nejat İşler’in yanı sıra birçok ünlü oyuncuyu da içinde barındırıyor. İşler, Zaganos Paşa karakterini canlandırmaktadır.

Oyuncular Karakterler
Nejat İşler Zaganos Paşa
Kenan İmirzalıoğlu Fatih Sultan Mehmet
Metin Akdülger Sırp Stefan

Reaksiyon

Nejat İşler, Türk televizyon ve sinema endüstrisinde önemli bir yere sahiptir. İşler’in yer aldığı en ünlü TV dizilerinden biri olan Reaksiyon, 2014 yılında yayınlanmıştır. Bu dizi, gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekmektedir. İşler, dizide Serhat karakterini canlandırmaktadır. Serhat, bir ajan olarak çalışırken ailesiyle olan ilişkileri de konu alınmaktadır. Dizinin diğer oyuncuları arasında Selen Uçer, Öykü Karayel ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimler yer almaktadır. Reaksiyon, izleyiciler tarafından beğenilmiş ve İşler’in oyunculuğu takdir edilmiştir.

Reaksiyon’un başarısı, Türk televizyon endüstrisi için önemli bir adımdır. Bu dizi, Türk televizyonculuğunun kalitesini ve profesyonelliğini göstermiştir. İşler’in oyunculuğu da diziye büyük katkı sağlamıştır.

Reaksiyon, bir ajan olan Serhat’ın hikayesini konu alır. Serhat, ailesiyle barışmak için bir anda işinden ayrılıp eski bir arkadaşının yardımıyla ajanlık yapmaya başlar. Bu iş, zorlu ve tehlikeli bir maceraya dönüşür. Dizide, Serhat’ın özel hayatı , ailesiyle olan ilişkileri ve ajanlık görevlerinde karşılaştığı zorluklar ele alınmaktadır.

Oyuncu Adı Karakter Adı
Nejat İşler Serhat
Selen Uçer Esra
Öykü Karayel Elif
Yıldız Çağrı Atiksoy Yağmur

Dizinin Konusu

Nejat İşler’in yer aldığı Fatih dizisi Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş döneminde, 15. yüzyılda geçiyor. Fatih Sultan Mehmet’in hayatını ve onun döneminde yaşanan olayları konu edinen dizi, izleyicileri tarihin derinliklerine götürüyor. Nejat İşler dizide, Orhan Gazi karakterine hayat veriyor ve Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecindeki rolüne odaklanılıyor. Büyük bir prodüksiyon olan dizi, tarihi atmosferi başarılı bir şekilde yansıtıyor ve seyircileri büyülüyor.

Oyuncular

Nejat İşler’in yer aldığı filmlerde ve TV dizilerinde, birçok başarılı ve tanınmış oyuncu yer almıştır. Mavi Gözlü Dev filminde, başrol olarak Nejat İşler’in yanında Barış Falay, Vildan Atasever, Mehmet Usta ve Ayberk Kirbaç gibi başarılı oyuncular yer almıştır. Aşk ve Devrim filminde, Nejat İşler’e Zeynep Tokuş, Uğur Polat ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler eşlik etmiştir. İşe Yarar Bir Şey filminin oyuncu kadrosunda ise Nihal Koldaş, Serkan Keskin, Öner Erkan gibi isimler yer almıştır.

Nejat İşler’in yer aldığı TV dizilerinde ise Reaksiyon dizisinde bölümlük olarak yer alan oyuncular arasında Selen Uçer, Yurdaer Okur ve İpek Karapınar yer almıştır. İşler Güçler dizisinde ise başarılı oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan, Rıza Akın ve Sadi Celil Cengiz gibi isimler yer almıştır. Son olarak Fatih dizisinde ise Nejat İşler’e Özlem Conker, Onur Tuna, Gökhan Atalay ve Damla Colbay gibi isimler eşlik etmiştir.

İşler Güçler

İşler Güçler, toplumsal konuları mizahi bir dille ele alan sevilen bir TV dizisidir. Nejat İşler, “Cengiz” karakteriyle dizide yer almıştır. Dizi, bir grup arkadaşın bir araya gelerek bir dizi iş fikirleri geliştirmesiyle başlar. Ancak her fikir, beklenmedik bir şekilde hayal kırıklığına uğratarak, komik olaylara yol açar. Dizi başarılı senaryosu, kaliteli oyunculukları ve tipik Türk espri anlayışıyla izleyicilerin kalbini kazanmıştır. Dizi ayrıca, Türk iş yaşamına ve toplumsal sorunlara farklı bir bakış açısı sunuyor.

Dizinin Konusu

Nejat İşler’in yer aldığı TV dizilerinden biri olan Fatih, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatıyor. Dizi, Fatih Sultan Mehmet’in babası Sultan II. Murad’ın ölümü sonrası tahtın başına geçişi ve İstanbul’u fethetme kararıyla başlıyor. İstanbul’un fethi ve sonraki dönemdeki Osmanlı İmparatorluğu’nun gelişimi konularına odaklanan dizi, tarihi olayları dikkat çekici bir şekilde işliyor. Nejat İşler, dizide Oba Beyi rolünde bulunuyor.

Oyuncular

Oyuncuların ve karakterlerinin listesi aşağıdaki gibidir:

Film/TV Dizisi Diğer Oyuncular Karakterler
Mavi Gözlü Dev Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer Zeynep, Ahmet, Kudret
Aşk ve Devrim Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Tuba Büyüküstün Aslı, Namağlup, Leyla
İşe Yarar Bir Şey Tansu Biçer, İştar Gökseven, Aylin Kontente Zeynel, Havva, Ayşe
Reaksiyon Selen Uçer, İbrahim Çam, Hazal Kaya İbrahim, Pınar, Elif
İşler Güçler Bülent Emin Yarar, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan Selahattin, Rıza, Ergün
Fatih Kenan İmirzalıoğlu, Pelin Akil, Tolga Karel Fatih Sultan Mehmet, Nilüfer Hatun, Zağanos Paşa

Fatih

Nejat İşler, Türkiye’nin en popüler ve başarılı oyuncularından biridir. TV dizilerinde başarılı bir kariyeri olan İşler’in birçok ünlü filmde de rol aldığı bilinmektedir. Bunlardan biri de “Fatih” adlı TV dizisidir. Dizi, 2013 yılında yayınlanmaya başlamış ve büyük beğeni toplamıştır.

“Fatih” TV dizisi, Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu almaktadır. Nejat İşler, dizide Molla Gürani karakterini başarıyla canlandırmış ve performansıyla izleyicilerden tam not almıştır. Filmde ayrıca Kenan İmirzalıoğlu, İbrahim Çelikkol ve Pelin Akil gibi ünlü isimler de yer almıştır.

“Fatih”, tarihi bir dramadır ve Osmanlı tarihine ilgi duyan izleyiciler için oldukça ilgi çekicidir. Dizi, başarılı oyunculuk performansları, özenle tasarlanmış kostümleri ve muhteşem setleriyle de göze çarpmaktadır.

Dizinin Konusu

Fatih: Nejat İşler’in yer aldığı tarihi bir TV dizisi. Dizide, İstanbul’un fethi ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatı anlatılır. Dönemin atmosferi ve büyük savaşların canlandırılması ile dikkat çeken dizi, izleyenlerin tarihi bir yolculuğa çıkmasını sağlıyor. Dizide, Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte Nejat İşler de önemli bir rol üstleniyor.

Oyuncular

Mavi Gözlü Dev filminde, Nejat İşler’in yanı sıra Özgür Çevik, İpek Türktan Kaynak, Güven Kıraç, Binnur Kaya gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Filmde Nejat İşler, Mert karakterini canlandırıyor.

Aşk ve Devrim filminde, Nejat İşler’in oyunculuğunu Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Tuba Ünsal ve Ertan Saban gibi isimlerle birleştirdiği görülüyor. Nejat İşler, İzmir’e dönen bir genç adam olan Celil’i canlandırıyor.

İşe Yarar Bir Şey filminde ise Nejat İşler’e Demet Akbağ, Altan Erkekli, Nergis Öztürk gibi isimler eşlik ediyor. Nejat İşler, Ali karakterini canlandırıyor.

Reaksiyon dizisinde, Nejat İşler’e Selen Uçer, İpek Bilgin, Özge Özberk, Çağlar Ertuğrul gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor. Nejat İşler, işsiz bir adam olan İbrahim karakterini canlandırıyor.

İşler Güçler dizisinde, Nejat İşler’e İştar Gökseven, Uğur Polat, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Nejat İşler, sigortacı Hakan’ı canlandırıyor.

Fatih dizisinde ise Nejat İşler’e Kenan İmirzalıoğlu, Pelin Akil, Tolga Sarıtaş gibi oyuncular eşlik ediyor. Nejat İşler, İmparator I. Mehmed’in veziri Halil Paşa’yı canlandırıyor.

Yorum yapın